zaterdag 4 februari 2012

Jeska Verstegen


Het was deze week erg druk. Ik moest veel werk inhalen en ik had afspraken buiten de deur. Sommige werkzaamheden moeten dan wachten. De was bijvoorbeeld.

Wij hebben een rieten wasmand die wordt afgesloten met een rieten deksel. Zowel Alex als ik doen al het vuile goed keurig in de wasmand. Er past aardig wat wasgoed in de mand. Als je een dag of wat later wast is dat niet erg. Als je echter een week te laat bent met wassen, stijgt het wasgoed boven de rand van de mand uit waardoor er een wasgoedberg ontstaat.

Gisteravond keek ik naar de was-berg. Ik had zo'n pret. Menselijk gedrag vind ik iedere keer opnieuw weer boeiend. Ondanks het feit dat de was intussen ver boven de rand van de wasmand uittorende, zetten wij beiden nog steeds keurig de wasmanddeksel terug bovenop de berg wasgoed. De deksel stond wel een beetje scheef, als een alpinopet op het hoofd van een Fransman.

De wastoren wordt vandaag nog hoger want ik ga vandaag niet wassen. Morgen weer. Vandaag ligt er sneeuw, we moeten niet weg, dus wij gaan met Biggels de sneeuw in!

WAS-STAKING!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je even langs komt bij Het Aangeklede Paard. Bedankt voor je reactie en graag tot ziens!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...