dinsdag 21 februari 2012

Knap verhullen


Jeska Verstegen


De dierenarts vertelde ons dat Biggels een virusje te pakken had. Alex en ik kunnen het als weinigen direct zien als Biggels zich niet goed voelt. Zo krijgt hij, ook als hij moe is, zelfs walletjes onder de ogen. Biggels is erg knap in het verhullen dat hij zich niet goed voelt. Het is een natuurlijk mechanisme dat in werking treedt om zichzelf te beschermen. Dieren die zwak zijn, door bijvoorbeeld ziekte, zijn immers erg kwetsbaar in de natuur. Prooi.

Biggels:

Kijk ik ben niet ziek! Ik speel. En, het voornaamste, ik kwispel nog! La la la! Pffft...

Ik, al knuffelend:

Je bent een lieverd, gekke meneer Biggels, met je mooie staart als een antenne. Soms, heel soms, is de ontvangst van vrolijke liedjes gewoon wat minder. Intussen is Biggels volledig hersteld en is zijn staartontvangst weer 100%

2 opmerkingen:

 1. Hahaa, al knuffelend? Ben je zo'n knuffelbeest dan? ;)
  Sorry, beetje onbeleefd misschien...

  High five!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Ischa, nou eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat ik niet zo'n knuffelaar ben. Zoals het geknuffel bijvoorbeeld een gewoonte is in Amerika.
  Met Alex en Biggels knuffel ik graag. Ze zitten in mijn dichte vertrouwde cirkeltje. Ik vermoed dat dit voor veel mensen zo werkt! Nou ja, behalve voor de Amerikanen dan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je even langs komt bij Het Aangeklede Paard. Bedankt voor je reactie en graag tot ziens!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...