dinsdag 14 februari 2012

Vervelen

Jeska Verstegen


Het Aangeklede Paard is een blog waar ik mij bezighoud met zaken die mij een opgetogen gevoel geven. Als mens kan je een opgewekt gevoel voelen omdat je ook de andere kant hebt ervaren. Dus ik ga heel even mopperen.

Televisie. Het bestaat. Het is zelfs een mooi medium. Beeld en geluid komen zomaar de kamer instromen als je een knop indrukt. Ik kan mij verbazen over het feit dat er erg veel zenders zijn maar heel weinig plezierige programma's. Het grootste gedeelte op de buis is niet meer dan weg-zap-waardig. In mijn beleving zijn tv-bonzen wolfachtig uit op veel geld en minder uit op het maken van mooie uitzendingen.

Die programma's waar je het gevoel hebt, als zij zijn afgelopen, dat je iets wijzer bent geworden. Of dat je geïnspireerd bent geraakt. Het programma 'Boeken' is voor mij zo'n programma. Het wordt gepresenteerd door Wim Brands. Er komen mooie, interessante en leerzame boeken aan de orde. Dikwijls zijn de gesprekken inspirerend. Een interview met de filosoof Awee Prins bijvoorbeeld: Als je hier klikt kan je het bekijken op 'uitzending gemist'
Het enige nadeel is dat je een héél lang boeken-verlanglijstje krijgt!

2 opmerkingen:

  1. dankjewel , ik heb het reeds bij m'n favorieten gezet en bekijk het programma " boeken " op een gunstiger moment van de dag .
    grtjs m.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat je het programma wilt gaan kijken, Maria!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je even langs komt bij Het Aangeklede Paard. Bedankt voor je reactie en graag tot ziens!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...