vrijdag 13 april 2012

Polissen en zo

Jeska Verstegen


Wij nemen al onze verzekeringen eens onder de loep. Sommige verzekeringen betalen wij - zo blijkt - dubbel en een enkeling moet worden aangepast aan onze huidige situatie. Alex en ik houden allebei niet van het droge leesvoer dat je dan moet doornemen: De polissen. Gelukkig zijn er mensen die getrainde verzekerpolis-leesogen hebben. Wij zijn erg blij met deze mensen.

Het wonderlijke is dat de weerzin om de tekst door te nemen zo groot is dat de materie niet goed beklijft. Ik moet mijzelf streng toespreken zodat ik niet afdwaal en mijn hersens bij de les blijven. Een ding viel me tijdens het lezen direct op en is mij waarachtig bijgebleven.

De reden dat het mij bijgebleven is komt omdat ik moest glimlachen terwijl ik het las: 'Vulkanische uitbarsting uitgesloten.' Mijn tekenwerk is dus níet verzekerd bij een vulkanische uitbarsting. Ik ben opgelucht dat we in Nederland niet al teveel vulkanische uitbarstingen hebben. Maar ja... Het zal je toch gebeuren... Stel je voor, precies híer aan onze dijk... Wellicht moet ik bijverzekeren...?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je even langs komt bij Het Aangeklede Paard. Bedankt voor je reactie en graag tot ziens!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...