zaterdag 19 mei 2012

Op vakantie zonder weggaan

Jeska Verstegen


Soms zoek ik wat op internet op en vind ik iets geheel anders. Oh, ook leuk, denk ik dan verrast. Dit keer vond ik per ongeluk een 'wijn cursus'. Keith Floyd presenteert het programma. Helaas is de goede man niet meer onder ons, maar hij heeft met volle teugen van het leven genoten!

Mijn wijn-kennis is matig. Ik heb wat basiskennis en ik kan wijn walsen in het glas. Ik ruik een wijn eerst voordat ik het proef en houd het glas uiteraard vast bij het steeltje en niet bij de kelk.
Helaas word ik van een paar slokken wijn erg duizelig, dus ik drink niet veel. Misschien dat ik daarom erg kieskeurig ben? Ik houd van wijn op leeftijd met een fluwelen afdronk. Wijn met een stropdas, om het zo maar te zeggen!

Het is weekend, dus wie weet kan er tijd gemaakt worden om met mij mee te genieten van een slokje met Keith Floyd. Ik heb erom gegrinnikt, genoten van de Franse landschappen en het heerlijke Engels. Ik voelde me bijna op vakantie.
De recepten in de uitzendingen -klassieke Franse plattelands gerechten - spraken mij niet zo aan, maar ach, een mens kan niet alles hebben.

Klik HIER als je de eerste aflevering wilt bekijken en waan je even op vakantie. (De rest volgt gewoon!)

2 opmerkingen:

Wat leuk dat je even langs komt bij Het Aangeklede Paard. Bedankt voor je reactie en graag tot ziens!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...