donderdag 3 mei 2012

Snack-knop

Jeska Verstegen


Er zijn van die dagen dan moet je er een feestje van maken. Niet zozeer omdat het daadwerkelijk feest is, maar omdat je jezelf zo nu en dan een feestje moet gunnen. Feestjes kan je op veel verschillende manieren maken, met een uitstap of een feesttaart zonder reden.

Wij bouwen bijvoorbeeld wel eens een zonder-reden-feest door rond een uur of vier een mooie fles wijn te openen, verschillende Franse kaasjes met toast op een bord te leggen, de kaarsjes aan te doen en vervolgens op de bank te kruipen met een mooie film. Het is heerlijk als het dan ook nog regent buiten, dan is het feest helemaal compleet.

Laatst bouwden wij zo'n feestje. Ik moest om ons lachen. Niet alleen omdat het gezellig was, maar ook omdat het geluid de tv behoorlijk hard stond. Als je toastjes eet maakt dat behoorlijke herrie in je hoofd. Het normale volume is niet afdoende, je kan het geluid van de film niet goed verstaan. Dus wij zetten de tv dan op toast-volume. Eigenlijk zou er een speciale knop op de afstandbediening moeten zitten. De zogenaamde snack-knop. Zodra je deze indrukt schiet het tvgeluid meteen op de juiste geluidssterkte om te snacken en tv te kijken. Ik moet toch eens Philips of LG mailen met dit tiptop idee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je even langs komt bij Het Aangeklede Paard. Bedankt voor je reactie en graag tot ziens!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...