vrijdag 8 juni 2012

Het lijkt oud

Jeska Verstegen


Films, boeken, gebeurtenissen, geuren, smaken en meer van dit soort dingen uit mijn kinderjaren zijn belangrijk voor me. Het is als een lijntje in de tijd waarmee ik kan gemakkelijk kan terugreizen naar mijn kindertijd. Het zit helemaal in mijn leven gevlochten.

Zo was/ is er een film waar ik erg van houd: 'Bedknobs and Broomsticks' Een film vol getover en leuke vondsten. Het mooie intro van de film is ge├»nspireerd op het tapijt van BayeuxIn de film komt een vliegend bed voor. Het kan ├│veral naartoe vliegen, zelfs naar de bodem van de zee.
Ik droomde als kind ervan om te mogen slapen in zo'n antiek bed. Nu, jaren later, heb ik mijn eigen vliegende bed gevonden. Het spijlenbed is nagemaakt van een antiek ledikant maar heeft de comfort van een bed van nu. Ik ben zo in mijn (bedk)nopjes met ons nieuwe tover-bed!

De oude sfeer van de foto is een filter in de app 'Instagram'. Foto's die je maakt kan je er oud en verweerd laten uitzien. Alsof de kiek jaren op zolder heeft gelegen.Foto van roos uit onze tuin met Instagram
Jeska Verstegen

2 opmerkingen:

Wat leuk dat je even langs komt bij Het Aangeklede Paard. Bedankt voor je reactie en graag tot ziens!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...