vrijdag 11 januari 2013

Cadeautjes met een verhaal

schetsje Jeska Verstegen


Als je iemand een cadeautje geeft is het extra leuk als er echt over nagedacht is. Dat maakt het geef-moment nog mooier. Een cadeau met een verhaal. Je krijgt dan niet alleen een presentje, maar zelfs een mooi verhaal erbij cadeau. Zo krijgt hetgeen je geeft nog meer waarde.

Een poos geleden ontdekte ik een site waar mensen van over de hele wereld hun zelfgemaakte spullen kunnen aanbieden. Etsy heet het. Nooit eerder vond ik een site waar zoveel op te zien is.
Ik maakte sindsdien een aantal keer gebruik van de Etsy-creatievelingen. Zo kocht ik er een handgemaakt telefoonhoesje van een dame uit London en voor mijn zus een quilten tafelloper, handgemaakt door een lady uit Wisconsin. Echt een cadeau met verhaal!

Je kan er van alles vinden. Kleding, keukenspullen, houten doosjes, met de hand gemaakte vulpennen en meer.
Een leuk voorbeeld is dit jurkje. Volgens mij is het stiekem uit een kinderboek geslopen. Geweldig. Als ik 34 jaar jonger was, zou ik het direct aantrekken. De eigenaresse van deze Etsy shop maakt nog veel grappige jurkjes. Klik hier.

foto: Wild Things ©Wil je een retro look in de keuken? Dat kan! Een dame uit Utah maakt heerlijk zoete schorten. Ik zie mezelf er zo in rondotteren. Klik hier!

Het is bijna weekend, dus tijd om bij te komen van de week. Geen beter moment om met een kop thee rond te kijken op Etsy!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je even langs komt bij Het Aangeklede Paard. Bedankt voor je reactie en graag tot ziens!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...