donderdag 21 maart 2013

Wapper-bloemen

Jeska VerstegenVanmorgen fietste ik even naar het dorp. Ineens zag ik een bos bloemen op straat liggen. Iemand was het bosje mogelijk verloren met fietsen of misschien was het uit een cabriolet gewapperd van een persoon met lentezon-optimisme?

Het bosje bloemen zag er zo eenzaam uit op straat. Ik twijfelde, zou ik het oppakken? Ik besloot het niet te doen, het voelde niet goed om het bosje bloemen mee te nemen. Want misschien kwam de eigenaar nog zijn of haar bosje zoeken!

Op de terugweg naar huis was het boeketje verdwenen. Op wiens tafel zou het bosje bloemen nu tevreden met de voeten in water staan stralen?

3 opmerkingen:

 1. Het is deze week, de week van de bosjes bloemen! Ik deed net boodschappen bij AH en ik kocht feestelijke dingen: Een kaasje, een wijntje, wat knabbels, pesto's, en een bos bloemen.
  Bij de kassa gekomen zei de dame achter de kassa: 'U heeft een verjaardag!'
  'Dat klopt,' zei ik vrolijk, 'ik!'
  'Dan krijgt u die bos bloemen van ons cadeau,' zei de dame.
  Echt leuk! Zo vrolijk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heppie beursdee morgen! Zojuist een jaarvoorraad high fives als cadeautje jouw kant op geslagen, dus doe je handschoenen maar aan en zet misschien ook maar ff een helm op! :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dankjewel, Ischa! Het was een heerlijke dag en je High Fives kwamen met de express post (harde wind!) razend snel aan! Ik was er erg blij mee :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je even langs komt bij Het Aangeklede Paard. Bedankt voor je reactie en graag tot ziens!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...