donderdag 13 juni 2013

Oeps!

Foto Jeska VerstegenMijn tekentafel staat in een nisje voor het raam. Achter mijn bureaustoel zit meteen het dak. Dit is altijd oppassen geblazen met opstaan. Maar dat is een ander verhaal.

Mijn tekentafel staat schuin. Dat werkt heel plezierig. Het nadeel is dat er nogal vaak iets van de tafel afrolt. Uiteraard sta ik dan niet op van mijn bureaustoel om het op te pakken. Nee, dat is gedoe. In plaats daarvan houd ik mezelf met één hand vast aan de leuning van mijn stoel en hang zo - bijna ondersteboven - om het 'iets' op te rapen.

Gisteren vergat ik éérst mijn penseel neer te leggen voordat ik het gevallen 'iets' oppakte. Het gevolg was een tekening op de muur. 'Oeps!'
Op de foto hierboven zie je het resultaat. Dit is niet gephotoshopt. Het is een oprechte per-ongeluk-smiley. Het moet niet gekker worden. De vraag is nu: Laat ik hem staan of niet?

Ik denk dat ik de smiley maar op de muur laat zitten. Ik moet steeds lachen als ik hem zie zitten. En dat is ook wat waard!

4 opmerkingen:

 1. kom hier gerust ook een smiley op de muur maken ! Met handtekening van dé tekenaar !

  Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed, Ellen! Maar ik teken de smiley dan wel achterstevoren en ondersteboven op de muur :-D Echte kunst wordt het dan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Keep smiling Jeska! Don't worry, be happy! :D

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je even langs komt bij Het Aangeklede Paard. Bedankt voor je reactie en graag tot ziens!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...