woensdag 14 mei 2014

Keteltjes Koekjes Knutsel

Keteltjes Koekje Knutsel


Vandaag wordt het nieuwe boek over Keteltje officieel gepresenteerd bij boekhandel Paagman (Vestiging Fred) in Den Haag! Heel feestelijk natuurlijk.
Speciaal voor deze gelegenheid heb ik voor de kinderen die op het feestje komen een knutsel-moment bedacht. Wat gaan we doen?
Nou, we gaan koekjes knutselen! Verzin-koekjes. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Ik heb een voorbeeld koekje gemaakt. Mijn koekje heb ik in een vrolijk muffin-doosje gedaan en voilá je hebt een leuk geschenkje voor iemand. Een soort 3D verjaardagskaart.

Hieronder staat het Keteltje koekje knutsel vel. Mocht je graag het werkblad willen hebben, mail me dan even op: post(at)jeskaverstegen.nl

Jeska Verstegen


Ik gebruikte ook enkele houten kralen voor de versiering en een bierviltje voor versteviging.
Als je dan lekker plakt en knipt krijg je uiteindelijk dit resultaat! Klik op de afbeelding om het groter te zien. Veel verzin-plezier!

Jeska Verstegen

Daghallo!

5 opmerkingen:

 1. Ik kan zo eindeloos genieten van je eindeloze fantasieën! Bedenk je dat echt allemaal zelf? ✋

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lief compliment, Ischa! Ja, ik bedenk het allemaal zelf :-) Ik kruip op een plekje waar ik me gezellig voel en dan ga ik daar eindeloos lang zitten verzinnen. Soms zit ik in mijn eentje te giechelen als ik aan de illustratie denk die er bij zal komen :-) Als ik van alles verzonnen heb, ga ik het uitwerken op de computer. En dan komen er zinnetjes omhoog als: 'Gekkerd, dat is een draad. Geen worm op een rolletje!' (Deze zin zegt Keteltje tegen een duifje als ze knutselt met draad op een klosje)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh... ik vind jou ook heel erg lief hoor! Dan fantaseer ik nu dat ik naast je zit en jou een HELE dikke knuffel geef! Kom hieeerrr...
  Trouwens, dat handje waarmee ik (natuurlijk) een high five symboliseerde is een Emoji! Kun jij, met jouw oneindig grote fantastie, misschien ook wat leuks met die Emoji doen? Het lijkt me echt iets voor jou!
  http://getemoji.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha Ischa, vreemd genoeg maakt mijn computer van jouw Emoij een blokje. Hij kan het dus niet 'lezen'. Maar er zijn zooooveel Emoijs, dat ik denk dat ik er niet nóg een kan bij verzinnen :-D

  High Five!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Op een smartphone of een tablet wordt 'ie wel goed weergegeven.
  PATS!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je even langs komt bij Het Aangeklede Paard. Bedankt voor je reactie en graag tot ziens!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...